Fair Ann Aquavit 0.5L

Fair Ann (Lepa Anka) je gin v akvavit stilu izjemno aromatičnega okusa, s katerim smo se poklonili zelo raznoliki slovenski pokrajini – Beli krajini.  Okus kumine, brinovih jagod, kopra, komarčka z dodatkom belokranjskega medu in s počitkom v hrastovem sodu nas spomni na pokrajino in njeno kulinariko.

36.60

Šifra: LA50 Kategoriji: ,

Opis

Fair Ann (Lepa Anka) je gin v akvavit stilu izjemno aromatičnega okusa, s katerim smo se poklonili zelo raznoliki slovenski pokrajini – Beli krajini. Naš navdih je pestrost slovenske pokrajine. Čudovite plodove in zelišča smo vtkali v avtentičen okus naših ginov.
Ginu Lepa Anka v „akvavit” stilu daje kumina posebno aromatično noto in značilen okus , ki nas popelje v Belo krajino. Tam nas belokranjske gospodinje toplo sprejmejo z belokranjsko pogačo, začinjeno s kumino. Sestavine v ginu Lepa Anka so značilne za to raznoliko pokrajino in njeno kuhinjo: kumina, koper, komarček.

Stil destilacije je klasičen (namakanje zelišč in destilacija). Po destilaciji destilat dva meseca počiva v hrastovem sodu. Nakar se ga sladka z belokranjskim akacijevim medom in napolni v steklenice.

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg
Dimenzije 9.2 × 9.2 × 23 cm