Novo pri nas


 • Poslovna darila – edinstvena in praktična ideja!

  Poslovna darila – edinstvena in praktična ideja!


  Svet poslovnih daril je poln izzivov. Želimo si poiskati nekaj izvirnega, kar bo izrazilo spoštovanje in hkrati predstavljalo našo znamko. V zadnjem času se vse pogosteje izkaže, da je gin odlična izbira za obdarovanje poslovnih partnerjev, sodelavcev ali strank. Zakaj?

  Več o tem

 • Prenovljena embalaža za GIN

  Prenovljena embalaža za GIN


  Naši gini v novi podobi – najbolj priljubljeni izdelki so dobili prav posebno oblikovano embalažo, ki jih naredi še bolj privlačne in praktične za naše kupce.

  Več o tem

 • Destilarna Petriot z dvojnim zlatom na WGA 2024 v Londonu

  Destilarna Petriot z dvojnim zlatom na WGA 2024 v Londonu


  “The World Drinks Awards” je globalno tekmovanje, kjer strokovnjaki iz stroke izbirajo najboljše produkte v vseh mednarodno priznanih slogih pijač. Organizira ga revija TheDrinksReport, najpomembnejši spletni vir za strokovnjake s področja žganih pijač. Z WDA nagrajujejo in promovirajo najboljše pijače na svetu med potrošniki in trgovci po celem svetu.

  Več o tem

 • Uspehi destilarne Petriot v 2022

  Uspehi destilarne Petriot v 2022


  Petriot Gin je v letu 2022 prejel več zlatih medalj in prestižnih nagrad! Naša zavezanost kakovosti in predanost ustvarjanju izjemnega gin-a sta bila prepoznana tako med strokovnjaki kot poznavalci.

  Več o tem

 • Slovenski gin iz destilarne Petriot prejel zlato priznanje

  Slovenski gin iz destilarne Petriot prejel zlato priznanje


  “Gre za zelo lep in harmoničen London dry, izdelan iz kakovostnega osnovnega alkohola z uravnoteženimi aromami z brinjem na čelu in prijetnim pookusom,” je bila soglasna komisija osmih slovenskih strokovnjakov na področju žganih pijač in gostinstva, ko je Petriot gin Zeleni Jurij na festivalu Gin&Brin v Dutovljah razglasila za prejemnika zlatega priznanja v kategoriji ginov…

  Več o tem

 • Petriot gin kot poklon slovenskim pokrajinam

  Petriot gin kot poklon slovenskim pokrajinam


  Ljubitelji gina bodo imeli odslej priložnost uživati v novem slovenskem ginu, ki ga proizvajajo v mikrodestilarni Petriot. Prvi v seriji ginov Petriot je Zeleni Jurij, s katerim so se v mikrodestilarni poklonili Beli krajini. Posebnost gina Zeleni Jurij je v kombinaciji aromatičnih in tipično belokranjskih sestavin: brezove vode, šipka, kamilice in rmana. Tako kot belokranjska…

  Več o tem

 • Mar nam je za naš planet – ponovna uporaba naše steklenice

  Mar nam je za naš planet – ponovna uporaba naše steklenice


  V destilarni Petriot podpiramo koncept ponovne uporabe. Manj embalaže pomeni manjši pritisk na okolje, kar velja zlasti v primeru stekla, ki je krasen naravni material z velikim potencialom za ponovno uporabo.

  Več o tem

 • Slovenska destilarna Petriot ponosno predstavlja svoj prvi gin

  Slovenska destilarna Petriot ponosno predstavlja svoj prvi gin


  V destilarni Petriot smo nadvse ponosni, da je luč sveta ugledal naš prvi gin: Green George. Res je, naš nasmeh je točno tak kot nasmeh očeta, ki v rokah prvič drži prvorojenca. Veseli smo in upamo, da ste z nami veseli tudi vsi ljubitelji gina!

  Več o tem