Uspehi destilarne Petriot v 2022


Petriot Gin je v letu 2022 prejel več zlatih medalj in prestižnih nagrad! Naša zavezanost kakovosti in predanost ustvarjanju izjemnega gin-a sta bila prepoznana tako med strokovnjaki kot poznavalci.

Z veseljem sporočamo, da je Petriot Gin v letu 2022 prejel več zlatih medalj in prestižnih nagrad! Naša zavezanost kakovosti in predanost ustvarjanju izjemnega gin-a sta bila prepoznana tako med strokovnjaki kot poznavalci.

Na festivalu Gin Brin v Dutovljah v Sloveniji je Petriot Gin že drugič zapored prejel zlato medaljo v kategoriji London Dry, kar priča o izjemnem okusu in vrhunski kakovosti našega izdelka. Poleg tega smo bili počaščeni s pridobitvijo 92 točk na mednarodnem ocenjevanju IWSC. Na tekmovanju Gin World Awards v Londonu smo prejeli naziv najboljši slovenski London dry gin. Najbolj ponosni pa smo na naziv “Najboljši izdelek po izboru potrošnikov 2022”, ki ga v okviru rublike Agrobiznis organizirajo pri časniku Finance.

Za te dosežke in se želimo zahvaliti vsem našim zvestim strankam in podpornikom, ki so pomagali k uspehu Petriot Gin-a. Veselimo se nadaljnjega ustvarjanja izjemnih pijač, ki presegajo meje okusa in kakovosti.

Vabljeni, da preizkusite naš izdelek ter se prepričate sami o njegovi vrhunski kakovosti!