Spletni forum destilarna.si


V začetku meseca je s podporo ekipe PetriotGin-a zaživel spletna stran/forum o destilaciji, ki je namenjena vsem ljubiteljem destilacije.

V začetku meseca je s podporo ekipe PetriotGin-a zaživel spletna stran/forum o destilaciji – Destilarna.si

Stran je namenjena  destilaterjem in tudi ostalim ljubiteljem žganih pijač. Nova skupnost bo prostor, kjer se bomo srečevali posamezniki z različnimi izkušnjami in znanji na področju destilacije, strukturirano delili svoje zgodbe, učili drug drugega ter gradili okolje, ki ceni kakovost in izjemnost kvalitetnih produktov.

Naša vizija temelji na ustvarjanju žganih pijač kot kulinaričnega in raziskovalnega doživetja. Kot destilarji na forumu bomo spodbujali visoke standarde kakovosti, izpostavljali pomen izbire najboljših surovin ter postopkov. Skupnost bo združena v prepričanju, da je kakovost prednostna pred količino. Naš cilj je skupno premagovanje ovir, ki nas ločujejo med “kakovostnimi surovinami in prodajno polico”

Naša skupnost je odprta tako za izkušene destilaterje kot tudi za tiste, ki se šele podajajo na svojo ustvarjalno pot. Nudili bomo podporo, deliti osnovna znanja in dobre prakse, ter in usmerjati, da bi začetniki lažje vstopili v svet destilacije.

V prihodnje si želimo, da bi Destilarna.si postala ne le forum, ampak tudi virtualno središče za ljubitelje destilacije, ki si prizadevajo ohranjati umetnost destiliranja, spodbujati inovativnost ter deliti strast do vrhunskih alkoholnih pijač.

V začetni fazi bodo nekateri aktivni člani skupine zganjekuha.si skrbeli za pripravo aktualnih in natančnih vsebin. Vabljeni ste, da se pridružite nam na tem mestu, kjer se združujejo vonjave, okusi in izkušnje destilacije v edinstvenem in navdihujočem spletnem okolju. Skupaj gradimo kulturo, osredotočeno na kakovost, znanje in medsebojno spoštovanje, ki se še oblikuje skupaj z nami.

Spletni forum destilarna.si gostuje na naših spletnih strežnikih.