Poslovna darila – edinstvena in praktična ideja!


Svet poslovnih daril je poln izzivov. Želimo si poiskati nekaj izvirnega, kar bo izrazilo spoštovanje in hkrati predstavljalo našo znamko. V zadnjem času se vse pogosteje izkaže, da je gin odlična izbira za obdarovanje poslovnih partnerjev, sodelavcev ali strank. Zakaj?

Svet poslovnih daril je poln izzivov. Želimo si poiskati nekaj izvirnega, kar bo izrazilo spoštovanje in hkrati predstavljalo našo znamko. V zadnjem času se vse pogosteje izkaže, da je gin odlična izbira za obdarovanje poslovnih partnerjev, sodelavcev ali strank. Zakaj?

Kaj so poslovna darila?

Podarjanje poslovnih daril je praksa vzpostavljanja stika s zaposlenimi, strankami ali potencialnimi strankami. Je simbol hvaležnosti in krepi močnejše in bolj pomenljive odnose med poslovnimi partnerji in strankami.

Poslovna darila so učinkovit način za posredovanje vrednot podjetja, izražanje hvaležnosti in izboljšanje zaznave blagovne znamke, zaradi česar so nujen sestavni del sodobnega poslovanja.

Zakaj je podarjanje poslovnih daril pomembno?

Podarjanje poslovnih daril izboljša profesionalne odnose, moralo in medsebojno spoštovanje. Premišljeno darilo se dotakne prejemnika, izboljša sodelovanje in utrdi zvestobo.

Gre za subtilno, a močno orodje za gradnjo in vzdrževanje pozitivne podobe podjetja ter spodbujanje trajnih poslovnih povezav.

Zakaj za poslovno darilo izbrati gin?

V svetu poslovnih daril je izbira nečesa edinstvenega in kakovostnega ključnega pomena. Z izbiro steklenice gina kot poslovnega darila boste pokazali svojo univerzalnost, unikatnost, eleganco in prestiž. Saj je gin vse to.

Gin ni samo del ponudbe alkoholnih pijač, ampak v steklenici gina najdete bogato aromatično paleto, oster značaj in raznolike okuse. Lahko se uživa samostojno ali kot sestavni del različnih koktajlov.

Gin odlično osveži longdrinks/dolge pijače ter se dobro ujema tudi s citrusi, jagodičevjem, zelenjavo, cvetjem in zelišči. Zaradi svoje elegance, raznolikosti in prestiža pa se gin odlično zlije s poslovnim okoljem.


Kateri gin izbrati?

Razmislite, komu je steklenica gina namenjena.

Če je vaš poslovni partner ali stranka močna oseba, ki so mu všeč ostre note brina ter ima rad osvežujočo pijačo s suhim zaključkom, potem razmislite o nakupu Zelenega Jurija iz naše destilarne Petriot.

Če vaša stranka ali poslovni partner raje izbere kaj slajšega in aromatiziranega, potem se odločite za Lepo Anko.

Če pa niste čisto prepričani, potem pa izberite srednjo pot. Le-to ponujata naša Belin in Adriana, ki sta zlata sredina med suhim in sladkim.

Darilni paket

Zakaj za poslovno darilo izbrati Petriot gin?

Destilarna Petriot je več kot le kraj, kjer ustvarjamo gin, je zgodba o tradiciji, predanosti in globoki ljubezni do naše pokrajine. Naš gin je izdelan s skrbnostjo, je visokokakovosten in ekskluziven. Vsaka steklenica vas popelje v skrit kotiček naše prelepe Slovenije ter tako v steklenici ponuja tradicijo in domačnost.

V destilarni Petriot razumemo, da je vsaka blagovna znamka edinstvena. Zato vam ponujamo možnost prilagajanja nalepke, škatle in steklenice. S tem vam omogočimo, da pripovedujete zgodbo vaše blagovne znamke na način, ki se ujema z vašo ciljno skupino.

V destilarni Petriot se zavedamo, da poslovna gin darila niso le simbolična. So gesta hvaležnosti in odraz vaše blagovne znamke.

V destilarni Petriot podpiramo lokalno, tako da z izbiro naših ginov ne dobite le visokokakovostnega gina, ampak tudi podpirate lokalno podjetje, ki ima korenine globoko v skupnosti, spoštuje tradicijo in izbira le najboljše lokalne sestavine.

V destilarni Petriot vam ponujamo storitev, ki je prilagojena potrebam vašega podjetja. Naša ekipa vas vodi skozi proces in poskrbi, da vsako poslovno darilo ustreza vaši viziji in ciljem.


Petriot gin je tako s svojim izvrstnim okusom in premijsko predstavitvijo logična izbira za tiste, ki želijo pustiti trajen vtis. Naj bo to darilo za posebno priložnost med praznično sezono, darilo kot zahvala ali darilo za dobro opravljeno delo, je Petriot gin popolna in prava izbira.

Zakaj ne bi torej sprejeli moči poslovnega obdarovanja in uživali v koristih, ki jih lahko prinese vašemu podjetju? Navsezadnje lahko velikodušnost močno prispeva k negovanju poslovnih odnosov, razlikovanju vaše blagovne znamke in spodbujanju uspešnega delovnega okolja.